Geef je huis een stoere uitstraling met betonnen woonaccessoires

Betonnen woonaccessoires

Wil je jouw ruimte een stoere uitstraling geven?

Kies dan voor betonnen woonaccessoires! Ben je op zoek naar mooie, stoere maar tegelijk stijlvolle woonaccessoires van beton(look)? Of zoek je lieve maar stoere accessoires voor bijvoorbeeld de babykamer? Dan zijn de betonnen woonaccessoires die te koop zijn bij MoLelo perfect voor bij jou in huis! Wil je ze iemand cadeau doen? Dat kan natuurlijk ook.


 
 

Betonnen woonaccessoires

Wil jij jouw interieur graag wat stoerder maken? Kies dan voor betonnen woonaccessoires! Ben je op zoek naar mooie, stoere maar stijlvolle woonaccessoires van beton of met een betonlook? Of zoek je lieve maar stoere accessoires voor bijvoorbeeld de babykamer? Dan zijn de betonnen woonaccessoires die te koop zijn bij MoLelo perfect voor bij jou in huis! Wil je ze iemand cadeau doen? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk direct ons assortiment betonnen woonaccessoires.

Jouw interieur een stoere uitstraling geven?

Beton is een materiaal dat al eeuwenoud is en veel gebruikt werd in de bouw. Tegenwoordig zie je beton steeds meer en meer terug in het interieur en is het er niet meer weg uit te denken. Beton geeft een stoere, ruwe en industriële look aan de kamer. MoLelo verkoopt allerlei verschillende woonaccessoires van beton. Bijvoorbeeld een paard op een voet, een konijn, schaap, beer, cactus, vis, auto, kip, maar ook bloempotten en kaarsenhouders… Noem maar op en MoLelo verkoopt het!

Over MoLelo: uniek, stoer en sfeervol wonen

Bij ons van MoLelo ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar mooie en betaalbare producten die wij met veel passie en aandacht voor je hebben gemaakt of uitgezocht. We verkopen stijlvolle maar betaalbare woonaccessoires van allerlei soorten materialen en in allerlei verschillende stijlen. Heb je een voorkeur voor woonaccessoires die gemaakt zijn van hout, beton of aardewerk? Wij van MoLelo verkopen het in onze webshop! Daarnaast verkopen we ook nog eens leuke en originele cadeaupakketten en losse cadeautjes die je ook nog eens zelf kunt samenstellen! Wil je ook graag een heerlijke geur verspreiden door je huis? Ook dan ben je bij MoLelo aan het juiste adres! Wij verkopen namelijk ook heerlijke homemade waxmelts die gemaakt zijn van ecologische wax. De homemade waxmelts hebben we met heel veel zorg en liefde speciaal voor jou gemaakt. We bieden ook geurbranders aan, zodat je die heerlijke geur van de homemade waxmelts van MoLelo gelijk door je huis kunt verspreiden. Maar er is meer. Naast allerlei soorten woonaccessoires, verkopen we ook heerlijke smaakvolle jams waar weinig suiker in zit. Onze jams zijn dus veel gezonder dan de jams uit de supermarkt. Je kunt bij ons kiezen uit meer dan 40 en overheerlijke smaken jam. 

Maar we bieden je naast de webwinkel nog veel meer aan. Het is naast onze webshop namelijk ook mogelijk om onder andere de plaids die wij verkopen in het echt te bekijken! Zo hebben wij een showroom waar je alles rustig kunt bekijken. Deze is geopend op donderdagavond van 19.00 - 21.00 en vrijdag en zaterdag van 10.00 - 17.00. Je kunt onze collectie woonaccessoires en jams ook tegenkomen op allerlei evenementen waarop wij staan, kijk hiervoor in de agenda.