De zelfgemaakte waxmelts van MoLeLo

Waxmelts

Professionele homemade waxmelts van MoLelo: een ware geursensatie voor in huis.


Waxmelts van MoLelo worden door ons met de hand gemaakt en met de beste ingrediënten. Wij gebruiken ecologische sojawax, deze is 100% plantaardig, biologisch afbreekbaar. Onze geurolieen zijn van de hoogste kwaliteit. Er zit geen paraffine in onze waxmelts, daardoor stinken ze niet naar kaarsvet en kun je de brander makkelijk schoonmaken. Onze waxmelts gaan gemiddeld 8 uur mee, dit is mede afhankelijk van het geurkarakter en de hoogte van de brander. Hoe kleiner de afstand tussen de vlam en de bodem van het schaaltje, hoe sterker de geur zal zijn, maar hoe korter deze meegaat. Van onze waxmelts heb je er maar één per keer nodig. 

Hoe werkt het? Verwijder de waxmelt uit het cupje en plaats deze in het schaaltje van de geurbrander. Plaats een waxinelichtje onderin de geurbrander en steek het waxinelichtje aan (of als je een elektrische hebt, zet deze aan). De waxmelt smelt, hierdoor komt de geur vrij. Je kunt eeventueel het waxinelichtje na 45 minuten uitblazen, de geur blijft nog een tijdje hangen en hierdoor rek je de tijd dat de waxmelt meegaat. Zodra het waxinelichtje uit is, zal de waxmelt weer langzaam stollen.

Mocht je de geurbrander in een kleine ruimte zetten (toilet, badkamer, etc), gebruik dan eerst een deel van de waxmelt. Haal deze uit het cupje, snij in vieren en gebruik 1 of 2 stukjes. Zo zorg je ervoor dat het lekker maar niet te aanwezig ruikt. 

 

 
 

Op zoek naar heerlijke zelfgemaakte waxmelts?

Ruikt je huis vaak een beetje muf en ben je op zoek naar een waxmelt die er voor zorgt dat je huis binnen een mum van tijd weer heerlijk fris ruikt? Dan ben je bij MoLelo aan het juiste adres! Wij maken homemade waxmelts van sojawax, die met heel veel liefde en zorg speciaal voor jou gemaakt zijn.

Zelfgemaakte waxmelts

De waxmelts van MoLelo worden gemaakt van de beste ingrediënten. Hierbij maken wij gebruik van ecologische sojawax, die volledig plantaardig en biologisch afbreekbaar is. Omdat er geen paraffine in de waxmelts zit, stinken de waxmelts niet naar kaarsvet en zijn de geurbranders na gebruik heel gemakkelijk schoon te maken. De waxmelts gaan gemiddeld 8 uur mee. De daadwerkelijke opbrandtijd is afhankelijk van het geurkarakter en van de hoogte van de kaarsbrander. Hoe kleiner de afstand tussen de vlam en de waxmelts, des te sterker de geur is. Aan de keerzijde geldt dat de waxmelts hierdoor ook sneller op raken. Gelukkig hoeft het waxinelichtje dat eronder staat maar heel even aan om er voor te zorgen dat er een heerlijke geursensatie ontstaat in huis.

Over MoLelo

Bij MoLelo ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar mooie en ook nog eens betaalbare producten die met heel veel passie gemaakt of uitgezocht zijn. De woonaccessoires die MoLelo verkoopt zijn gemaakt van onder andere aardewerk, beton en hout. Wij verkopen voornamelijk homemade waxmelts, die gemaakt zijn van ecologische sojawax. Heb je nog een brander nodig voor de waxmelt die we met heel veel liefde en zorg voor je gemaakt hebben? Ook die kun je bij ons in de winkel aanschaffen, zodat je kunt genieten van een heerlijke geur in huis. Naast waxmelts en oliebranders, verkopen we ook 40 verschillende smaken zelfgemaakte jam die minder suiker bevat dan normale jam uit de supermarkt. In deze jams zit minimaal 68 tot 80% fruit. Al zeggen we het zelf, ze zijn zeker weten het proberen waard!

Onze producten zijn te koop in onze webwinkel, maar wij hebben ook een winkel aan huis waar je op afspraak langs kunt komen. Daarnaast staan we vaak op evenementen waar onze producten te koop zijn en het is ook nog eens mogelijk dat we bij jou thuis komen voor een shopavondje. Heb je interesse? Laat het ons gerust weten!

Waxmelts bestellen bij MoLelo

Ben je benieuwd naar onze waxmelts en andere producten? Neem dan een kijkje in de webshop of kom langs in onze showroom. Deze is geopend op donderdagavond van 19.00 - 21.00 en op afspraak. Ook staan we regelmatig op evenementen waar je onze producten kunt shoppen en gezellig een praatje met ons kunt maken. Neem gerust contact met ons op door te mailen of te bellen naar 06 – 21843234. We staan je graag te woord.