De lekkerste premium zelfgemaakte jams van MoLelo

Jams

De lekkerste premium zelfgemaakte jam

Ben je een echte liefhebber en ben je op zoek naar een heerlijk fruitige, smaakvolle en rijke jam waar weinig suiker aan toegevoegd is? Dan zijn de handgemaakte jams van MoLelo echt iets voor jou! De aandacht, zorg en passie die door ons in de jam wordt gestopt is direct terug te proeven. Wij voegen geen kunstmatige kleur- en geurstoffen toe, maar in plaats daarvan laten we het fruit voor zich spreken door heel veel fruit te gebruiken. Onze jams bezitten daardoor een heel hoog fruitgehalte van minimaal 70%.

  • ambachtelijk gemaakt met zeer weinig suiker en heel veel fruit,
  • 2 maanden houdbaar na opening,
  • heerlijk op ijs, kaas, pannekoeken, vla, yoghurt, kwart, taart, etc.

 
 

De lekkerste zelfgemaakte premium jam

Ben je een echte liefhebber en ben je op zoek naar een bomvol smaak zittende, rijke premium jam waar weinig suiker aan toegevoegd is? Dan zijn de handgemaakte jams van MoLelo iets voor jou! De aandacht, zorg en passie proef je direct terug in de jam, je kunt kiezen uit ruim 40 smaken!

Handgemaakt

De homemade premium jams van MoLelo hebben een heerlijke pure fruitsmaak en worden nog op traditionele wijze met de hand gemaakt. Het fruitgehalte van de jam is minimaal 70% en er worden geen kunstmatige kleur- en geurstoffen aan de jam toegevoegd. De jam wordt gemaakt van zoveel mogelijk Nederlands fruit dat voornamelijk in de regio West-Friesland geteeld wordt. Het fruit dat in de jams verwerkt wordt, wordt ook gedeeltelijk door het team van MoLelo geteeld en geplukt. Het fruit wordt met de hand gewassen, gesorteerd en gesneden. Deze aandacht die besteed wordt aan het maken van de handgemaakte jam, proef je er direct in terug. We verkopen onder andere jam met blauwe bes en kersen, aardbei en prosecco, jam met mango en ananas en nog veel meer bijzondere soorten jam. Onze jams zijn zo in trek door de pure smaak en verrassende pure fruitcombinaties in één jampotje.

Premium jam van MoLelo kopen?

Ben je benieuwd naar de smaak van de premium jams van MoLelo? Of wil je onze collectie in het echt bekijken? Dat kan natuurlijk! Naast de webshop en de braderieën en fairs waar wij met ons assortiment staan, kun je ook in onze showroom langskomen. Deze is geopend op donderdagavond van 19.00 - 21.00 en vrijdag en zaterdag van 10.00 - 17.00. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen of te bellen naar 06 – 21843234. We staan je graag te woord!


Nieuwsbrief
 
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!