molelo.eu

Jams

De lekkerste premium zelfgemaakte jam

Ben je een echte zoetekauw en ben je op zoek naar een heerlijke zoete, rijke jam waar weinig suiker aan toegevoegd is? Dan zijn de handgemaakte jams van MoLelo iets voor jou! De aandacht, zorg en passie die door de eigenaars van MoLelo in de jam worden gestopt zijn direct terug te proeven in de heerlijke jams.


Sorteer op:
 
Homemade jam met Blauwe bes en Kersen


Voorraad: 9
InStock
3.00

Homemade jam met Peer en Limoen


Voorraad: 10
InStock
3.00

Homemade jam "Liefde" (aardbei en prosecco)


Voorraad: onbeperkt
InStock
3.00

Homemade jam met Blauwe bes en Limoen


Voorraad: 10
InStock
3.00

Homemade jam met Blauwe bessen en Druiven


Voorraad: 10
InStock
3.00

Homemade jam met Aardbei en Passievrucht


Voorraad: 20
InStock
3.00

Homemade jam met pure Aardbeien


Voorraad: 9
InStock
3.00

Homemade jam met Mango en Ananas


Voorraad: onbeperkt
InStock
3.00

Homemade Peperzout


Voorraad: 20
InStock
3.00

Homemade jam "bruisende kersen" (kersen met prosecco)


Voorraad: onbeperkt
InStock
3.00

 

De lekkerste zelfgemaakte premium jam

Ben je een echte zoetekauw en ben je op zoek naar een heerlijke zoete, rijke premium jam waar weinig suiker aan toegevoegd is? Dan zijn de handgemaakte jams van MoLelo iets voor jou! De aandacht, zorg en passie die MoLelo in de jam stopt zijn direct terug te proeven in de heerlijke jams. Je kunt kiezen uit ruim 40 smaken!

Handgemaakte premium jam

De homemade premium jams van MoLelo hebben een heerlijke pure fruitsmaak en worden op traditionele wijze met de hand gemaakt. Het fruitgehalte van de jam is minimaal 68% en er worden geen kunstmatige kleur- en geurstoffen aan de jam toegevoegd. De jam wordt gemaakt van Nederlands fruit dat voornamelijk in de regio West-Friesland geteeld wordt. Het fruit dat in de jams verwerkt wordt, wordt ook grotendeels door het team van MoLelo geteeld en geplukt. Het fruit wordt met de hand gewassen, gesorteerd en gesneden. Deze aandacht die besteed wordt aan het maken van de handgemaakte jam, proef je er zeker in terug. We verkopen onder andere jam met blauwe bes en kersen, aardbei en prosecco, jam met mango en ananas en nog veel meer bijzondere soorten jam. Onze jams zijn zo in trek door de pure smaak en verrassende fruitcombinaties in één jampotje.

Over woonaccessoirewinkel MoLelo

MoLelo is opgestart door Monika en Leon. Het maken van zelfgemaakte jam begon allemaal toen wij vanuit Amsterdam naar Hoogkarspel verhuisden en de tuin van ons nieuwe koophuis aan het verbouwen waren. Ik, Monika, wilde graag allerlei soorten fruit telen in de tuin. Er groeide veel fruit aan de bomen in de tuin, waar we enthousiast jam van maakten. Dat vond iedereen zo lekker dat we besloten om nog veel meer fruit te gaan telen voor het maken van huisgemaakte jam.

Naast huisgemaakte jam, verkopen we bij MoLelo echter nog heel veel meer. Bij MoLelo kun je namelijk ook terecht voor allerlei woonaccessoires die mooi en betaalbaar zijn. De producten zijn allemaal met veel passie en liefde door ons voor jou gemaakt of voor je uitgezocht. We verkopen allerlei woonaccessoires van aardewerk, beton en hout. We hebben daarnaast een grote collectie waxmelts, die we met de hand maken van ecologische soja wax. Ook voor branders, geschikt voor de door ons met de hand gemaakte waxmelts, ben je bij ons aan het juiste adres.

Premium jam van MoLelo kopen?

Ben je benieuwd naar de smaak van de premium jams van MoLelo? Of wil je onze collectie in het echt bekijken? Dat kan natuurlijk! Wij hebben een showroom aan huis, die op afspraak geopend is. Naast de webshop en de braderieën en fairs waar wij met ons assortiment staan, kun je ook een avond reserveren waarop we bij jou thuis komen. Dan kunnen jij, je vrienden en je familie lekker bij jou thuis proeven, ruiken en shoppen! Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen of te bellen naar 06 – 21843234. We staan je graag te woord!


Nieuwsbrief
 
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!