Altijd al unieke schalen gewild? | MoLelo

Dienbladen / schalen

Wil je mooie en unieke schalen kopen?

Bij MoLelo ben je op het juiste adres als je mooie en unieke schalen wilt kopen die een echte eyecatcher zijn in je interieur en die tegelijkertijd ook erg functioneel zijn! Je kunt de schalen die je kunt kopen overal voor gebruiken en geven je interieur net dat beetje extra sfeer dat het nodig heeft. Zie je een van de mooie schalen voor op tafel van MoLelo al pronken op de salontafel, met bijvoorbeeld wat kaarsjes er op? Of kan je niet wachten tot het fruit in een glazen schaal zit? Neem dan eens een kijkje naar de prachtige schalen van MoLelo en schroom niet om de mooie schalen te kopen.


 
Serveerset


Voorraad: 8
InStock
24.95

 

Mooie schalen kopen bij MoLelo

Wil je een grote platte schalen kopen voor op de salontafel, waar je kaarsjes op kunt zetten? Mooie schalen voor op tafel geven de ruimte direct een andere, veel warmere uitstraling. Of krijg met kerst of een andere gelegenheid bezoek en wil je het eten graag serveren op een mooie serveerschaal van MoLelo, voor een luxe gevoel? Wij hebben een diverse schalen in ons assortiment die van allerlei materialen gemaakt zijn en geschikt zijn voor een hele hoop gelegenheden en situaties. Schalen van glas, glazen van zink en glazen van hout. Schalen kopen doe je bij MoLelo.

Over MoLelo: uniek, stoer en sfeervol wonen

Bij ons van MoLelo ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar mooie en betaalbare producten die wij met veel passie en aandacht voor je hebben gemaakt of uitgezocht. We verkopen stijlvolle maar betaalbare woonaccessoires van allerlei soorten materialen en in allerlei verschillende stijlen. Heb je een voorkeur voor woonaccessoires die gemaakt zijn van hout, beton of aardewerk? Wij van MoLelo verkopen het in onze webshop! Daarnaast verkopen we ook nog eens leuke en originele cadeaupakketten en losse cadeautjes die je ook nog eens zelf kunt samenstellen! Wil je ook graag een heerlijke geur verspreiden door je huis? Ook dan ben je bij MoLelo aan het juiste adres! Wij verkopen namelijk ook heerlijke homemade waxmelts die gemaakt zijn van ecologische wax. De homemade waxmelts hebben we met heel veel zorg en liefde speciaal voor jou gemaakt. We bieden ook geurbranders aan, zodat je die heerlijke geur van de homemade waxmelts van MoLelo gelijk door je huis kunt verspreiden. Maar er is meer. Naast allerlei soorten woonaccessoires, verkopen we ook heerlijke smaakvolle jams waar weinig suiker in zit. Onze jams zijn dus veel gezonder dan de jams uit de supermarkt. Je kunt bij ons kiezen uit meer dan 40 en overheerlijke smaken jam. 

Maar we bieden je naast de webwinkel nog veel meer aan. Het is naast onze webshop namelijk ook mogelijk om onder andere de plaids die wij verkopen in het echt te bekijken! Zo hebben wij een showroom waar je alles rustig kunt bekijken. Deze is geopend op donderdagavond van 19.00 - 21.00 en vrijdag en zaterdag van 10.00 - 17.00. Je kunt onze collectie woonaccessoires en jams ook tegenkomen op allerlei evenementen waarop wij staan, kijk hiervoor in de agenda.